szempontjából feltételek

ELŐSZÓ

 1. Szerverek futó domainnevek euroshare.eu, euroshare.sk, euroshare.cz, euroshare.hu, euroshare.pl és aldomain (a továbbiakban: "Szerver") nyilvános Internet biztosító szerverek egyének és / vagy szervezetek (a továbbiakban: mint "Felhasználó") a különböző szolgáltatásokat.
 2. Alapszolgáltatások Server biztosítja a felhasználók számára a kereskedelmi és nem kereskedelmi célú ingyenes. Speciális szolgáltatások szerint kerülnek kiszámlázásra az árlistában.
 3. Jogait és kötelezettségeit felhasználók szerepeljen ezeket a szabályokat. Azon felhasználók, akik nem értenek egyet ezekkel a szabályokkal, nem használhatja által nyújtott szolgáltatások a kiszolgálóhoz.

JOGOK ÉS kötelességek

 1. A felhasználók osztják be nem jegyzett, nem fizető felhasználók (vendégek), regisztrált a nem fizető felhasználók (regisztrált felhasználók), akik minden alapvető szolgáltatás elérhető ingyenes és fizetős regisztrált felhasználók (Premium) felhasználók, akik díjat fizet a prémium szolgáltatások a Szolgáltató .
 2. Különbségek a nyújtott szolgáltatások nem fizető felhasználók (vendégek, regisztrált felhasználók) és a regisztrált felhasználók fizető (prémium felhasználók) megtalálható a táblázatban szereplő "prémium számla" oldalon.
 3. Felhasználó tilos megosztani bejelentkezési adatait. Prémium fiók is használható csak egyetlen személy. Amennyiben az Üzemeltető találja Premium számla, amely meg van osztva, akkor törlésre kerül bármilyen visszatérítés nélkül.
 4. A maximális fájlméret 5GB. Nagyobb fájlokat lehet osztani a WinZip, WinRAR, 7ZIP, ... és a feltöltött külön-külön.
 5. Az adatok a vendégek és a regisztrált felhasználók el lehet távolítani a szerver 14 nap után az utolsó letöltés. Az adatok Prémium felhasználó lehet eltávolítani a szerverről követő 30. napon az utolsó letöltés.
 6. Datat hogy a felhasználó nem jelöljük a "magán" feltöltés előtt lesz látható a nyilvánosság keresést.
 7. Tilos feltölteni szexuális vagy illegális tartalmat, illegális szoftverek és zene vagy videó felvételeket, hogy nem a szerzői jogok tulajdonosa az.
 8. Tilos feltölteni listáit hitelkártyák, vagy bármilyen más adatot kapott büntető intézkedéseket.
 9. Felhasználó elfogadja, hogy adatot küldeni a szerver és a küldött adatokat a szerver keresztül küldött biztonságos HTTP vagy FTP protokoll. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget az esetleges adatvesztést vagy az információk közzététele során a fájlátvitel.
 10. Kísérletek szerezni illetéktelen hozzáférést a szerver, vagy megpróbálja megtiltotta, hogy más felhasználók hozzáférését a szerver lehet minősíteni bűncselekmény.
 11. Felhasználók beleegyezik, hogy e-mailben megkapni a kommunikáció a szerver, amikor regisztrál.
 12. Regisztráció törölhető kérelmet [email protected]

JOGOK ÉS KÖTELEZETTSÉGEK A szerver üzemeltetője

 1. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a tartalom tárolt fájlok a szerveren, vagy a szellemi tulajdonjogok megsértése vagy más felhasználók jogait. Minden felhasználó felelősséget vállal a saját tevékenységükért, és önként vállalja, hogy nem használja a szerver olyan célokra, melyek ellen általánosan kötelező jogszabályok, a Szlovák Köztársaság, a nemzetközi jog, valamint a jelen Szolgáltatási feltételek.
 2. Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy törölje a fájlt, felszólítás nélkül, vagy kártérítést.
 3. Prevádzkovateľ služby si vyhradzuje právo kedykoľvek meniť Pravidlá (podmienky používania služby), kedykoľvek meniť systém fungovania služby, kedykoľvek prerušiť poskytovanie služieb z technických príčin bez nároku užívateľa na Vrátenie už zaplatenej Sumi egy kedykoľvek obmedziť, alebo úplne ukončiť prevádzkovanie služby, a to i bez uvedenia dôvodu egy bez nároku užívateľa na Vrátenie už zaplatenej Sumy.
 4. Prevádzkovateľ neposkytuje používateľom žiadnu garanciu nepretržitej funkčnosti, dostupnosti, alebo inej činnosti egy zabezpečenia prevádzky Servera voči prípadným výpadkom, alebo poruchám. Poskytovateľ ďalej nepreberá žiadnu zodpovednosť za finančné egy nefinančné ujmy používateľov spôsobené dočasným, alebo trvalým výpadkom (tj zastavením), dostupnosti Servera, čiastočnou, alebo úplnou Stratou dát nachádzajúcich sa na Kiszolgáló.
 5. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget semmilyen kárért, amely okozhatja a Felhasználó használatával kapcsolatban a szerver.
 6. Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy megtiltsa a használata a kiszolgáló a felhasználó vagy felhasználói csoport, még minden ok nélkül.
 7. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a fájlok közzétett Server felhasználók által.
 8. Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a jelen Felhasználási feltételeket bármikor, előzetes értesítés nélkül.

SZEMÉLYES ADATOK ismertetése

V prípade podozrenia z porušenia právneho poriadku Slovenskej republiky, alebo medzinárodného práva používateľ explicitne povoľuje Prevádzkovateľovi odovzdať adatok uložené na stránke vrátane dát súkromného charakteru o používateľovi kompetentným orgánom. Používateľ takisto povoľuje v tomto prípade svojmu poskytovateľovi internetového pripojenia poskytnúť všetky jemu dostupné osobné údaje za účelom identifikácie používateľa.

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

Prevádzkovateľ služby sa v súlade s ustanoveniami Zakona č. 482/2002 Zz o ochrane osobných údajov zaväzuje dodržiavať povinnost mlčanlivosti o osobných údajoch, s ktorými Pride pri prevádzkovaní Servera csinálni styku, pričom tretej osobe ich môže sprístupniť len v rozsahu, v Ákom hogy povoľuje egy ukladá zákon, egy a výlučne len za účelom riadneho prevádzkovania Servera. Akýkoľvek neregistrovaný neplatiaci používateľ (Free felhasználó) egy registrovaný platiaci Premium používateľ (Premium felhasználó) týmto spôsobom udeľuje prevádzkovateľovi služby súhlas s uchovávaním svojich osobných údajov, a to po dobu, pokiaľ budú predmetní užívatelia využívať Server.

Ez az oldal cookie-kat használ a szolgáltatásnyújtás és a forgalom elemzése. A weboldal használatával Ön egyetértek.Több információ.